Stage Fotografie

Stage Fotografie

Ben jij een enthousiaste en creatieve student met affiniteit en kennis van camera’s en Photoshop? Dan ben jij de persoon waar wij naar zoeken!

De focus van de stage ligt op fotografie. De werkzaamheden bestaan uit drie hoofdtaken, te weten: productfotografie, het fotograferen van onze stoffen in een vaste opstelling; creatieve fotografie ten behoeve van webshop, social media en e-mails; en het bewerken van de foto’s met Adobe Photoshop.

Je gaat je werkzaamheden vervullen binnen het E-commerce & Marketing team dat bestaat uit enthousiaste collega's verantwoordelijk voor diverse disciplines zoals Online Marketing, Development, Content, Videocontent, etc. Je krijgt de kans samen met de rest van het team verder te bouwen aan het online succes en de verdere groei van Nooteboom.

Ben jij de creatieve MBO student die wij zoeken? En ben je beschikbaar van eind augustus 2022 t/m januari 2023? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wil je meer weten omtrent deze stageplaats? Neem dan contact op met Karin den Heijer, HR & Management Assistant, via +31 (0)13 571 12 12. Je mag je sollicitatie richten aan: karin@ant1852.com

Ajouté au panier

0
N° ART.

Panier d'achat

×

Product title

1 x €29,95 (€29,95 / )

Total

Chat